Thursday, February 23, 2012

Random things that cross my mind! (:

Assalamualaikum.

Okay busy gila lately sampai tak sempat pun nak jenguk blog kesayangan ni. Tiba tiba harini rasa nak menulis menaip pulak padahal kerja tengah banyak. Nak photocopy itu ini lagi, nak fill in forms lagi, and then ni baru tahu kena isi fasa 2 punya form unimas. Okay kejap lagi lah, hehe tangguh lagi :P

Actually, I've no stories pun nak diceritakan. Just nak share satu dua benda yang jadi. Firstly, for sure lah about exams kan. Baru je habes mid sem exams ni haaa and dia punya tahap kesusahan masih lagi susah. Okay ayat macam keling sikit, sorry :P Susah lah. Okay, bila nak dengar perkataan senang tu keluar dari mulut cik farhah sorang ni pun tak tahu kan. And seriously, maths was killing me on that time but now, I am alive. okay miracle! hihi 

Second thing, bout further studies in degree. As unimas memang terhad kan pengambilan untuk pelajar medic, so kenalah cari inisiatif lain kan nak further in degree. Almaklumlah ya, unimas pun tak banyak course yang menarik selain medic, engineering semua sebab uni ni baru lagi. Takkan lah berpenat lelah, bermandi peluh, and segala ber aku selama ni, aku nak further course seni? Okay boleh jadi jugak kan. Dengan pointer secubit garam macam ni memang layak sangat lah farhah. Okay kejap. Secubit garam? Awkward gila -.- Alahai, ni lah dia kalau nak bersastera tapi tak reti :/ Haa tu lah dia, fikir pasal masa depan lah benda paling aku takut sekarang ni. So ?

Next, about what eh? I think there's no next lah kot. Kalau ada pun, tak perlu diceritakan. Biarlah Tuhan je tahu kan :) Yeahh, really. Yang penting, even sesedih mana, sesusah mana, seperit mana perjalanana hidup kita sekarang, bersyukur! Sebab kita tak tahu ramai orang yang lagi sedih, lagi susah and lagi perit hidup kat luar sana but still, mereka bersyukur :')

Thanks for reading. Bye :)

2 comments:

azri johan said...

go go paah go :D
hope hang dapat medic degree nanti

Iffika | Ruslan said...

kak farhah amik medic kah ? gilaaaaa .