Wednesday, January 4, 2012

Happy 2012 and Happy 19th, Farhah! :)

Assalamualaikum.


1st January 2012; Selamat Tahun Baru people!!! *pom pom pom bunyi mercun


Hello 2012, 2011 will be another year to be remembered. Banyak sangat kenangan. Baik buruk, semua kenangan. Yeah 2011 taught me a lot of things, by intentionally or unintentionally. Sedih tak dapat tengok bunga api, grrr nevermind T.T


4th January 2012; Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to Farhah, happy birthday to me. Awww nyanyi sendiri pun sedap :'P


Alhamdulillah, I am nineteen today and I am blessed because of Him. Yeah giving me such a beautiful and precious chance to live my life, still. Okay rasa nak menangis pulak. Wipe your tears, farhah. Lets continue :') Bersyukur sangat sangat dengan hidup sekarang, even orang keep cakap takda manusia atas muka bumi ni yang perfect, but for me, perfect tu hadir bila mana kita tahu appreciate diri sendiri, hidup kita, and yang paling penting orang orang sekeliling yang sentiasa ada and support kita tanpa biar kita down. Yeah my life is too perfect, thanks Allah :') Again, tears come out. *Lap lap

Terharu bila orang wish kita, tak kesah lah through twitter ke, call ke, text ke or facebook sekalipun, as long as ada yang sudi wish, okay really appreciate. Thanks sangat sangat, you you and you really made my day :)

Ehem, first of all, thanks a lot to my family yang sudi celebrate my birthday dekat TGI Friday. Yeah, both of us, me and Raihan. Birthday dekat dekat kan. Tak sure bila tarikh tu, 16 or 17 of December 2011, macam tu lah. The interesting part was bila abang abang restoran tu mintak kitorang berdiri atas kerusi and menyanyi. Ohhh emmmjaayyy, malu seriously T.T But really enjoy. Dah lah tak hafal, boleh bantai nyanyi What makes you beautiful by One Direction. Nasib ada back up tolong nyanyi kan sama sama hihi. Segan wakluuuuuuuu. But we started to melt time sorang abang hot ni cakap' Yeah very nice!' Okay okay stay chill farhah :P Then after making our wishes semua, abang abang tu nyanyi untuk kitorang pulak. Thank you thank you. Never forget that pretty moment, me loveee it :')


Next, the second celebration dekat Kuching lah, mana lagi kaaann. 31st December, yes new year's eve. Kitorang memang dah plan nak makan makan, shopping, and tengok movie semua. Actually, tu semua last minute planning, but it was a great outing with my six cutie pie buddies :D Okay, I thought it was just an usual outing, but it wasnt. Tengah tengah makan dekat Pizza Hut, opss macam biasa lah, orang tengah diet ni kena marah dulu baru makan, hihi. Tiba tiba abang pizza hut tu bawa keluar cake. Okay, really surprising me. Tak sangka ada cake, candles, and all that presents sebab baru 31hb belum 4hb lagi. Haa apalagi, kena nyanyi birthday song lagi. Thanks a lot my dearest friends <3 :')




And for those yang bagi hadiah, ouch thanks sangat sangat. Really appreciate! :') Semua presents yang korang bagi comel comel belaka :D Haaa, ehem for the first time hidup selama 19 tahun ni, first time dapat buku motivasi cinta. Alahai, dah boleh kahwin ni :P Hihi and pada yang sudi menyanyi satu lagu plus main gitar malam tadi, thanks a lot. Seriously, sangat sedap okay. Thank you thank you! :)

Thanks for everything guys. Bye! :D

1 comment:

inikisahtissue said...

dah besar dah dia kan..follow me at inikisahtissue.blogspot.com