Saturday, November 12, 2011

Yeah Time For Holiday After Final Exam ! :)

Assalamualaikum.

Hi hi , long time no see huh? Yeah being so busy lately was the main reason I am not blogging. Tapi aku dah tak busy dah, final exam was totally done, even buat exam susah like hell arghh malas nak ingat, nanti menangis tak sudah, kesian member aku kena pujuk =='

Untunglah budak budak asasi yang lain dah packing barang balik semenanjung semua, aku boleh tahan pulak kan stay sini, muet dekat sini. alaaa, chill sudehhh :P nevermind lah, as long as ada member baik yang stay sama sama, everything is going to be perfectly fine <3

Kalau nak cakap, banyak sangat benda nak diceritakan. Yeah being so talkative like 'burung' memang tak pernah habis kalau nak cakap. Haaa, kan tak pasal pasal dapat nickname mulut burung. ciss budak budak ni -___- 

Truly say, first first dulu memang rasa sangat down stay sini. Bukan dulu dulu, sekarang pun. Tu lah dia, baru nak adapt dengan assignments yang berlambak, kerja, exams and so on. But, semua pressure tu berkurang sebab kawan sendiri. Dorang lah mama, papa, abang, kakak and adik aku dekat sini. Sebab tu aku sayang dorang semua. Thanks *hugs kuat kuat* 

Seriously balik ni nak pergi jb. rindu gila sejak sejak pindah, jarang pergi johor. aku duduk subang mana ramai kawan. So lonely girl :'( Kesian tak? Aku just ada Cik Najwa Khairudin, the only one person yang baik dengan aku, stay dekat dengan aku. imy beb :') Then dah alang alang balik jb, ingat nak singgah maktab dekat mersing. Hihi Im not going to seek my old stalker okay, budak budak lagi tuu, aku nak jumpa cikgu laah , rindu. Plus nak tengok contengan contengan dekat dinding maktab yang kitorang buat dulu. Sweet tak? 

Hmm, what else to say? Pelik bila si mulut burung ni dah takda idea nak merepek. Tak tak! I still have ideas. Kita cerita pasal hantu nak or cerita paranormal activity 3 yang baru aku tengok semalam? Nak tak? Okay tak perlu. Kbai =='

p/s; Im missing you already. eh tak perlu rasanya :/  

1 comment:

zhomeer said...

dtg jb meh lar singgah rumah aq..