Thursday, November 17, 2011

Missing Someone Is A Part Of Loving Them

Assalamualaikum.

 Can you see how much I miss you? :/


Horrayy, its Thursday! Means that ada dua hari lagi before hari Sabtu, yuhuuu nak balik, really cant wait to reach the day :D  Seriously said, bosan lah seminggu duduk sini without doing anything selain tunggu muet, haihh hell gilaa. Okay stop, jangan nak mencarut, Tuhan tak suka.


Haiihh, Im just missing you sooo much. You refers to mama, abah, siblings and kawan kawan. Rindu korang sangat sangat. Even korang korang yang baru balik cuti pun aku dah rindu. Haihh ada cek demam kang sebab rindu hangpa semua :P

Sumpah tak tipu, rindu rindu rindu :( Biasanya bising je kolej ni, bila dah tak ramai senyap je. Bunyi lah suara suara burung je berkicauan -__- Kesian aku sorang sorang dekat Sarawak ni lagi. Ehh bohong, kesian kami berempat masih dekat Sarawak ni haa. Come on come on, 19 November. Pick me up ramai ramai hihi hugs <3 :) Anything else? No , bye :)

1 comment:

myroll93 said...

sayang sarawak..:D
hahaha.....